Post by zlobarerides on Feb 11, 2022 0:40:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeny generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
veľmi nereaguje na zlučovanie rastlín
zombíci sa po určitom leveli stále opakovali. nemožno zlúčiť rastliny úrovne 60
Veľmi zaujímavá hra, odporúčam si ju nainštalovať, hrám ju, keď sa nudím, ak trpíte nudou, odporúčam túto hru.
👍👍👍👌👌👌
Je to dobrá hra, ale keď stretnem novú rastlinu, vymaže sa
Príliš veľa reklám a kontextových okien.
Príliš veľa 30-sekundových reklám, ak dokonca chcete uspieť
Táto hra sa mi naozaj páčila, ale v posledných dňoch začala padať na obrazovke 'Daily Rewards', cez ktorú MUSÍTE prejsť. Neexistuje žiadne tlačidlo „o jeden krok späť“. Len zamrznutie. Hrám na Samsung Galaxy S8. Prosím pomôžte!
Táto hra je kópiou rastlín vs zombie🤬😤
Bez ukončenia hry ---------- Vaša hra má dobrú grafiku, ale nemá dobrý príbeh, hra nie je ťažká, je nudná. Musíme počkať, kým sila dosiahne primeranú úroveň pre každú fázu, prajem si, aby sa to dalo nahradiť kreativitou alebo kombináciou. Nuda spôsobila, že som hru vynechal o 3 dni neskôr
Kôš..opravte hru!!! Sakra
Skvelá hra, kedy príde aktualizácia? Som na úrovni
Reklamy v tejto hre sú smiešne, čo z hry skutočne uberá.
Starne naozaj rýchlo a je to trochu sklamanie
Páči sa mi spájať ich nové rastliny, ale chce to trochu viac
Prešiel som na úroveň 35 a potom som stratil všetky rastliny na úrovni 30+. Odišiel s rastlinami na nízkej úrovni a musel začať odznova. Zzzzz bol odinštalovaný.
Nie je dosť dobrý
Nie je to celkom fér, aby ste z niektorých rastlín urobili hlúposti
Príliš veľa reklám počas kritickej časti.
Vv
Táto hra je podvod. Teraz som sa dostal na "koniec" dvakrát. Tentoraz maximálne vyťažené rastliny, na plný úväzok nahnevané a pomalé a stále sa mi nedarí prejsť 77. Žiadne iné veci na vyskúšanie, nič lepšie, aby ste túto hru porazili, je to len nekonečná slučka. Ak na túto hru míňate peniaze, prepáčte, prestaňte. Toto je iba generátor reklám, plný kliešťov a závad, podvodov medzi rastlinami a zombie.
Nedovoľuje mi to vojsť
Na ďalšiu aktualizáciu som čakal viac ako mesiac. Dokončil som levely a už nemôžem nič robiť...
بدک نبود
زیاد خوب نیست
je to najlepšia hra všetkých čias, je to lepšie ako merge rush z
Milujem rastlinu do 100 úrovní
Vďaka! Ale urobte upgrade
Taká zábava! Ale je to ako rastlina vs zombie
Príliš veľa reklám
Milujem hru, ale má príliš veľa reklám ... pls. Aktualizujte funkcie tejto hry.
Dostal som sa do fázy 7. Čo sa stalo?? Plants VS Zombies mali aspoň príbeh, aký bol. Tento je len únavný. Ale zmazal som kvôli inzerátom. Vypínam hudbu a efekty. Prečo si myslíš, že chcem počuť tie hlúpe reklamy? Musím na každom z nich vyhľadať, kde umiestnili stlmenie, ak ho tam vôbec dali.
Táto hra má krásny dizajn a peknú farbu, ale nie je tam žiadna spodná časť na spustenie alebo pozastavenie a uloženie na výber. A nemá stratový čas ani čas konca
Som naštvaný, že som na 4. kapitole a dokončil som úroveň 30, všetko, čo ma núti robiť to znova a znova, je to ako vo filme Groundhog Day. Mám teraz odstrániť vašu hru 🤔
Mechanický postup, ktorý nikam nevedie. Žiadne skutočné voľby.
Zlúčiť rastliny/monštrum.:
Bola to zábava až do poslednej aktualizácie. Snažím sa dokončiť úspechy, ale niektoré z nich stoja veľa. Prial by som si, aby existovala možnosť reštartu pre úspechy.
Super super, páči sa mi to, ale jedna vec je ťažké to zlúčiť, na zlúčenie potrebujete 2 rastliny, ale je to v poriadku, stále sa mi to páči 🥰🥰🥰🥰😇😇😇😊😊😊 Milujem to ako Rastliny VS. Zombies, ale jeho viac sa navzájom nepodobajú, nazýva sa to zlúčiť rastliny monster obrany, ale ten druhý Plants VS. Zombies milujem to, je to celkom cool, ďakujem za vytvorenie tejto hry a aplikácie
Dinosaur Rampage Akcija pcrx
Bolo to v poriadku. Nepáčilo sa mi, že je tam toľko reklám. A ak ich chcete deaktivovať, musíte si to kúpiť za skutočnú hotovosť. Nie ďakujem. Radšej hrám niečo iné s menej reklamami.
Pekná pohoda
Táto hra je len jedna veľká reklama a je mi hlúpe, že po všetkom, čo robím, nasleduje reklama
Extrémna hra založená na reklame. Pozrel som viac reklám, ako som hral. Ak nemáte veľa peňazí na nákup zdrojov alebo radi pozeráte reklamy, nestrácajte život na tejto hre. Boo.....
Milujem túto hru, je zábavná
zábavné, vzrušujúce a zaujímavé
Aktualizujte znova a pridajte ďalšie výzvy