Post by zlobarerides on Feb 11, 2022 0:34:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути режим бога ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
До багатьох оголошень
Це круто, бо ти можеш навчитися прикрашати торт, тому ⭐⭐⭐⭐⭐зірка
Я люблю цю гру, вона така крута, хоча є багато реклами, я все ще люблю її! ☺🤗
Я ДУМАЮ, ЦЯ ГРА ДОБРА НЕ НАСТОЛЬКА ДОБРА, ТОМУ ЩО ЦЕ ДЕСЯКИ НУДНО!!!
По-перше, це повне вилучення, додавання навіть не для гри, і я знаю додатки, але це ще гірше, будь ласка, не завантажуйте
тьфу!!! Після першого рівня зацікавився!!! Я збирався приготувати торт, але щоб отримати глазур, яку вони хочуть, ви повинні подивитися додавання!!! Я влучив ту, яка НЕ змусила вас дивитися додавання, навіть якщо це неправильне, і ЦЕ Змусило мене ПЕРЕГЛЯНУТИ ДОДАННЯ!!! Я видаляю, якщо ви не виправите це. Я впевнений, що всі інші зі мною погодяться. Погана гра. 😡 😭 😡 😭
Icing On The Dress રોલ પ્લેઇંગ pte
Icing On The Dress રોલ પ્લેઇંગ pte
Це дуже гарна гра. Я люблю цю гру.
Це найкраща гра в історії, якщо ви подивіться, що це 0 або 1, ви так переповнені нею, тому що ви думаєте, що там занадто багато реклами, і мені байдуже, мені просто подобається гра, мені подобається, як ви її робите, ви можете зробити свою власну торт і не має значення, який торт ви робите, це ваша гра
Це добре, але так багато додань для кожної речі в грі, яку клієнт просить про торт, що крем для торта є в оголошенні, ми хочемо бачити додавання, інакше вони зменшать значення. Тому вони просять додати лише ми не граю в гру, тому мені потрібно видалити цю програму, щоб ви не встановлювали цю програму, дуже дякую, друзі
Icing On The Dress როლური თამაშები tnk
Це жахлива гра, вона дає вам рекламу буквально раз на 10 секунд або близько того. Майже все купується за рекламою, і я навіть не знаю, чому моїй сестрі подобається ця гра. Принаймні це трохи задовольняє.
Я не знаю про цю гру, тому я не знаю, погана вона чи добра, тому ставлю їй дві зірки з п’яти, тому до побачення, друзі, і тепер я читаю ваші матеріали
Я думаю, що це буде справді весело, і, можливо, коли я піду старшим, гра «різати кубики на торті» допоможе мені отримати роботу та готувати торти та іншу їжу
Я люблю цю гру, але це правда, що там багато реклами
Це гарно
Це гарна ідея принести ігри, це допоможе дівчатам
Дуже приємно, що проблема в тому, що є багато реклами, але мені все одно подобається гра
Це крута гра, але ЗАБАГАТО ДОДАВ, дякую, будь ласка, виправте це. p.s. хто коли-небудь створював цю гру, будь ласка, будь ласка, будь ласка, прочитайте цю статтю, дякую
два. Чому? Тому що після того, як я зміню колір глазурі, це дає мені додавання, з якого я не можу вийти, тому мені потрібно вийти з гри та перезапустити весь рівень! Я НЕ рекомендую цю гру.
Було добре, що через деякий час просто стало нудно. Ви просто робите це знову і знову. Тому я поставив йому дві зірки.
Icing On The Dress Rol ijro etiladigan nlj
Я коли граю мені що секунди про повідомлення на якому пише (використовувати цей варіант за замовчуванням) мене це нервує
Для мене це дуже хороша гра, я хочу сказати, що тільки ця гра дуже хороша
Royal Match Hjernegymnastik flu
Цікава гра
Мені сподобалася гра, але відразу ж видалив її, коли побачив, скільки там реклами, це смішно. У цій грі є багато доповнень, тому я категорично ні.
Гарна гра. Але в цій ціні ми не через рекламу
Спочатку було весело, але, як і в багатьох інших іграх, було забагато реклами, і ви не могли б шити власні сукні без напису 0 зірок.
Гра весела та дуже цікава
До багатьох оголошень
Icing On The Dress ایفای نقش gmd
Це непогана гра, але ви повинні дивитися рекламу, щоб насправді отримати належні кольори глазурі та прикраси, інакше ви не зможете зробити це правильно
Якби я міг дати цій кульгавій грі нуль зірок. Завантажив його, і все, що я бачу, це купа людей, які просто стоять поруч. Немає варіантів розпочати приготування торта
УХХХХХ, ЯКЩО Я МОГЛА ДАТИ 0 ЗІРОК, Я БУВ би!! ЩО СТАВ ГАНЕС?! Не зрозумійте мене неправильно, і реклама для цього виглядає чудово,.....АЛЕ ВСЕ ЦЕ БРЕХНЯ! ШЛЯХ ДО БАГАТО ОГОЛОШЕННЯ І ДУЖЕ ПОВІЛЬНИЙ! Я НЕ РОЗУМІЮ, ЧОМУ ВОНИ РОБИЛИ ПРО ЦЕ ГРУ З 20 ОГОЛОШЕННЯМИ ЗА ЧАЛОВКУ СЕКУНДУ!! І БУЛО ТРОШЕ НЕПРИХОДНИЙ ОГОЛОШЕННЯ, ЩО ВИБРАЛО ПРАВ, КОЛИ Я ТОРКНУВСЯ, ПОТІМ ОБЛЕД, ЩОБ ПЕРЕМІСТИТИ ЇЇ! Дякуємо, якщо ви пройшли через цей рейтинг, і ви n Були одягнені.
Я даю цьому додатку три зірки, оскільки він дуже гальмівний. Воно справді приголомшує, воно дозволяє вам покласти глазур на торт, і це єдина причина, чому люди завантажують його. Моя інша проблема полягає в тому, що ця програма рекламує інші програми більше, ніж власну програму, тому що ви більше переглядаєте додавання, ніж граєте в гру.
Я бачив коментарі перед завантаженням. Але немає реклами, я думаю, що показ реклами проблематично, але реклами немає, тому що я бачив, що це офлайн-гра на базовій опції
Ця програма настільки... погана, тому що тут немає багато реклами
Жахливо! Просто жах!! Щоразу, коли нам доводиться робити певний дизайн, дизайн, який вони хочуть, можна розблокувати лише за допомогою оголошення! А коли ми цього не робимо, отримуємо лише 1 зірку! Я б не рекомендував цю гру ЗАГАЛЬНО!
Реклама після кожного рівня, реклама, щоб розблокувати речі, які вам потрібні, щоб отримати 3 зірки, і багато іншого! Гра буквально просто реклама реклама реклама
Не завантажуйте!!! Вони дають вам рекламу, коли ви цього не хочете. І вони не дають вам рекламу, коли ви хочете її!!!!!!!! Коли ви повідомляєте про торт, це несправедливо, що вони додають те, що людина хоче, в додавання, а оголошення недоступне
Я поставив цій грі лише три зірки через кількість реклами. Це трохи нав’язливо. Також через рідкі коржі немає можливості розгладити глазур. Якщо ви збираєтеся використовувати рідку глазур на тістечках, потрібен спосіб розгладити глазур.
Забагато реклами. Чому б просто не розмістити рекламу після кожного рівня? Дозвольте використати правильний колір глазурі та надайте правильні речі, щоб завершити торт. Я витратив на це свій час.
це весело, але важко.
Icing On The Dress የሚና ጨዋታዎች tqn