Post by zlobarerides on Feb 11, 2022 0:12:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch zlato ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Čitaju li programeri uistinu ove komentare i one na igricama na Facebooku? Igrače biste trebali shvatiti ozbiljno. Ja sam samo jedan od mnogih koji su potrošili puno pravog novca u igrici, pa očito uživajte u igri! Nedavne promjene nisu bile dobre. MOLIM VAS SLUŠAJTE SVOJE IGRAČE I UČINITE POTREBNE PROMJENE!! Dodajte cehove, popis prijatelja, pa čak i značajke chata... snizite/izbalansirajte cijene zadataka događaja... nema potrebe za kopiranjem i lijepljenjem odgovora ovdje, samo učinite ove stvari umjesto nas! Hvala vam
Volio bih ovu igru dati višu ocjenu jer je vrlo zabavna za igranje. Heroje je zabavno skupljati, a utakmice su ugodne, iako povremeno malo neuravnotežene jer neki ljudi samo imaju mnogo više razine jedinica i bolju opremu (ali ponekad sam i ta osoba ja u utakmicama). Nažalost, ne možete igrati sve toliko jer se ruši svaki drugi meč. Ne samo to, nego ste onda kažnjeni gubitkom ranga jer se srušio.
Igra je zabavna kada radi i zamrzne se i zaključa. Ipak, puno lažnih oglasa. Igra u oglasima nije točna, slike na google play stranici nisu točne, tvrdite da 100+ heroja ima samo 65, tvrdite da postoji PVE način putovanja ne postoji takva stvar, sve PVP koji je prožet smrzavanjem. Igranje je i dalje zabavno kada radi, ali gubitak bitke i ranga zbog prekida veze s igrom i problema sa zamrzavanjem čini mi da je neukusno hvatanje novca od plaće za pobjedu.
Prestanite uklanjati recenzije s 1 zvjezdicom Lažna igra
Lažno oglašavanje
Prvi sat je bio zanimljiv, ali kada otključate cijeli špil, brzo se pretvara u RNG rulet. Prednosti: Umjetnost je lijepa. Nema grešaka koje sam pronašao. Protiv: Pobjeda u utakmici u potpunosti ovisi o izvlačenju pravih stvorenja u pravo vrijeme. Loše remizirajte u prva tri kola i mogli biste i prekinuti meč. Budite ljubazni kada biste mogli složiti špil sa stvorenjima koja želite, to bi čak moglo dodati malo strategije igri, ali kako sada stoji, ne vrijedi više mog vremena
Najnovije ažuriranje nije učinilo ništa! Igra se i dalje ruši. Na početnom zaslonu često su potrebna 2 klika da uđete u bilo koju trgovinu, heroje itd. Tijekom bitke, često kada odaberete svog heroja, stranica sa statistikom i gumb za prodaju se ne prikazuju. Morate odabrati drugog heroja i natrag. Nakon završetka runde, vaš avatar gubi vrijeme sa zvučnim ugrizom i gubite 3-4 sekunde prije nego što se pojavi ekran novog heroja. Kada pobijedite protivnika, ponekad mu bodovi ne padaju. Ponavlja iste protivnike. Otpad od $$$
Za sada 3 zvjezdice jer je pokvario od ažuriranja. Slabiji neprijatelj me tuče, a ne dobivam nagrade nakon završenog turnira/bitke, a povremeno mi se isključuje. Inače volim igru.
Ako vas već ne isključe neželjeni oglasi nakon svakog jelovnika da biste potrošili 99,99 USD, možda će vam nedostatak vještine pomoći. Igra nema nikakve veze s individualnim vještinama ili izgradnjom čvrstih postava, sve je u konačnici odlučeno na kojoj su razini vaši pojedinačni likovi što vas jača da potrošite više novca. Nakon što sam popravio konstantno rušenje, imao sam nadu, ali igra se osjeća kao hvatanje novca i ništa više.
Igra mi stalno govori da ažuriram, ali me šalje u play store gdje ažuriranje ne čeka. I fyi, igra nema nikakve veze s gotovo svim svojim snimkama zaslona.
Dakle igra je dobra. Ne morate platiti, ostaje zabavno. Tone strategije. Jedini pad je jedan veliki. KONSTANTNI PADA! Jedva mogu izdržati jednu utakmicu, a da me ne izbaci. Volim ovu igru do sada. Ali ako se ovako nastavi radije igrajte nešto što se ne ruši
Ne može se igrati na određenim uređajima jer nema grafičkih postavki; nemojte trošiti pravi novac osim ako niste stigli do kasnijih rundi natjecanja
Ispostavilo se da je to VELIKO razočarenje. Demoni su jedini s kojima možete izaći prvi, a oni se NIKADA NE pojavljuju. Loš algoritam randomizacije
Auto Brawl Chess Strategy mdg
Još jednom ova igra uzima $, a zatim ne daje plaćene predmete. Moja greška zapravo, trebao sam naučiti iz prve 2 kupnje koje nisu uspjele, a nisam pokušao s 3. kupnjom (koja također nije uspjela iako mi je Google naplatio cc.) Ova igra je zabavna, ali ima grešaka i uzima vaše $ u zamjenu za ništa. Igrajte na vlastitu odgovornost. Podnosim žalbu Play Storeu.
Ova igra se obično kontrolira računalom. Kao da je vaš plasman odlučen prije početka utakmice. 80% popusta na vrijeme za koje znam da ću izgubiti unutar prve 3 vožnje. Često igrajte istu osobu uzastopno u jednom ternamentu odmah nakon što je s vama obrisala pod. Igrajte samo ako imate 100 dolara ili više za igranje, ili ako ste proždrljivac za kaznu. Kažu da su napravili pošteno. Kako je pošteno kada računalo odlučuje koje heroje možete izabrati za korištenje u bitci.
Towerlands - tower defense حکمت عملی dcls
Zašto praviti reklamu za jednostavnu matematičku zagonetku samo da biste imali bitku kraljevsku stvar. ne razumijem. Igra ima prilično strašan animirani starter. Bilo bi nevjerojatno kada bi to samo pokazao, ali neeee, mora biti potpuno drugačija igra. To je kao da je Nintendo udahnuo divlju igru i reklamirao je kao flappy birds. Što dovraga?
Igra je općenito zabavna i nije loša, ali zapravo nikad ne igrate ni s kim drugim. Također je kampanja koja je nedavno dodana pokvarena, započeo sam novo poglavlje i sljedeći dan su nagrade zaključane, neću igrati non-stop, tako da je ta značajka apsolutno beskorisna i treba je popraviti. Učinite multiplayer stvarnim i popravite nagrade za kampanju. 3/5 dok to ne popravite.
Baš kao što druge recenzije kažu, ova igra nije ništa poput reklama. Također, tekst je premali i slabe rezolucije. Igra je zbunjujuća da shvatite koje jedinice je najbolje biti ispred, a koje ne... Tutorial također nije baš dobar. Možda ćete morati sami pokušati. (Deinstalirano)
Dao bih veću ocjenu u zvjezdicama da nije koliko zaostaje. Obično me izbaci u rangiranoj utakmici i pred kraj se većinu vremena mogu vratiti na vrijeme. Ali ako ipak ažurirate igru i uložite malo truda u nju, ovo bi mogla biti stvarno super igra
Sažetak: Ovo je dobro napravljena igra koja nadmašuje u svemu... Osim u onome što bi trebala. Ova igra je zabavna automatska igra šaha sa sjajnim kombinacijama, glatkom igrom i iznimnim korisničkim sučeljem. Nažalost, iako igra ima sjajno uvodno i novo igračko iskustvo, nedostaje joj poštenja. Ovo, po mom mišljenju, uništava moju ocjenu za ovu igru. Isplati se pobijediti/dobiti prednost. Uvod: 10/10 Igra: 7/10 Poštenje: 0/10
Dobro došli da platite da biste osvojili SIM, ako ste veliki trošak, dobit ćete više poziva više poziva znači da su vaša stvorenja moćnija. Ne postoji način zaobići jaz u plaćama. Ako pobijedite, onda zapnete s plaćanjem za osvajanje igrača, tako da je jedini način da ostanete s igračima koji su slobodni da igraju je da uđete u mečeve i predate se kako biste zadržali nizak rang. Kada to dodate činjenici da ne možete kontrolirati svoj skup izvlačenja znači da je pobjeda čak i na "razini" igranja sve o sreći. Ne vještina, ne strategija, samo surova sreća.
To je dobra igra, ali se smrzava usred utakmice. Kad se ponovno prijavim dobijem poruku da sam napustio utakmicu. Uh da igra se zamrznula. Također se već nekoliko sati ne mogu prijaviti. Deinstalirano, ponovno instalirano. Ništa. Samo sjedi tamo.
Reklama za igru ne predstavlja stvarnu igru. Iako je igra uzbudljiva, morao sam ukloniti četiri aplikacije kako bih omogućio ažuriranja. Ako se ovo nastavi, ispustit će se poput vrućeg kamena. Ažuriranja veličine čudovišta se nastavljaju. I dalje volim gameplay, i dalje sam ljut što reklama neobjašnjivo nije dio ove igre. Mogu samo pretpostaviti da je programer stranac i nema koncept praćenja ili odgovornosti.
Prvo, ovo nije ništa povezano sa šahom. Bez obzira na to, vidio sam reklamu koja je sadržavala vrstu igre u kojoj sam mislila da ću uživati dovoljno da oprostim etiketiranje ovoga kao "šah". Stvarna igra nije NIŠTA kao što se prikazuje u reklamama.To je lagalo dva puta - u reklamama o tome kakva je igra i u označavanju ove igre kao automatizirane šahovske varijante (koja već postoji).
Odlična igra, previše je u p2w stilu, česte promocije za kupnju su pretjerane. Bez snažnog p2w-a to bi bilo 5 zvjezdica. EDIT: Programer je odgovorio, ali je spomenuo njihovu drugu igru, dajući ozbiljan dojam neiskrenih interakcija.
Jako mi se sviđa što daju priču za svaki lik i grafika je lijepa. NE SVIĐA mi se što postoji reklama nakon SVAKI PUT kad kliknete na bilo što u igrici (ima ih puno).
Definitivno sjajna igra, strateška je i sjajna je za igrati, ali razlog zašto je ocjenjujem s 3 zvjezdice je zato što treba unovčiti kako igra i igra zapravo izgledaju i ukloniti platni zid koji je moj prijatelj pogodio na približno 90. razini
Pristojna igra pokvarena lažnim oglašavanjem. Ono što je prikazano u reklami ne postoji u igri, to su potpuno različite igre. Moj savjet je da reklamirate igru koju imate ili napravite igru koju reklamirate. Također, potrebna ažuriranja nemaju gumb na koji treba kliknuti za ažuriranje u trgovini. Čini se da moram deinstalirati igru i ponovno je instalirati kako bih dobio ažuriranje.
Igrao sam igru već neko vrijeme i potrebno je puno raditi. Igra je u osnovi postavljena prilika i vrlo platiti za pobjedu. Također, igra je prilično nedosljedna kroz koju prolazite birate svoje heroje ili prvake što god da su da biste ih pokušali podići na razinu, postoje neki prvaci koje viđam puno dok ih ne kupim, a onda ih nikad ne vidite, dok drugi igrači stalno Max izbacuju svog prvaka. Reći ću da je igra zabavna, ali je krajnje nepravedna
Potrebno je više sadržaja
Oglašavanje ne odgovara ničemu o tome kakva je igra. Uživam u igri, ali reklama je pogrešna.
Ruši svaki put u nekom trenutku tijekom rangiranih utakmica. Ne postoji način rada za jednog igrača koji bi vam pomogao u izgradnji špila. Igra je super, zato dajem 2 zvjezdice. Stoga držim 2 zvjezdice jer se igra super zaglavi oko 10. runde, a zatim postaje vrlo nereagirajuća. Nema opcija optimizacije i igra troši bateriju. Popravi ovo i onda je igra dobra!
Zabavna igra, ali bi dobro došla. Igra se ponekad ruši tijekom borbe i kaznit će vas za to kao da ste se predali. Ne kažem da kazna ne bi trebala postojati za predaju, to je sjajan način da spriječite ljude da napuštaju igru. Mislim da samo pad treba pogledati.
Uživam u igri, ali upravo sam kupio novi telefon i čini mi se da se moj račun može prebaciti na moj novi telefon. Imam nešto u kupnji aplikacija i ne želim sve početi ispočetka. Dok se to ne popravi, ne bih preporučio ništa više od ležerne igre.
Igra je zabavna za prolaz vremena. U igri ima mnogo bugova. Trenutno se ne mogu ni prijaviti jer piše da trebam ažuriranje, ali ažuriranje nije dostupno.
Zadnje ažuriranje je potpuno uništilo slavu!!!
Dao bih ovoj igri 5 zvjezdica jer ju je jako zabavno igrati. Problem koji imam je činjenica da kada igram rangirane igre... izbačen sam iz gotovo 90% vremena, što je vrlo frustrirajuće i to je također razlog zašto neće ulagati puno novca u igru... pa se nadamo da se to može popraviti
1. Nije li ništa tako oglašeno, iako se čini da je koncept sličan. 2. VRLO je teško ući u postavljanje. Ova igra je vrsta igre "budi dobar ili izađi", a nakon nekoliko dana igranja, moj dobitak je vjerojatno oko 15-20%. Uglavnom zato što pokušavate nadograditi svoje jedinice što je više moguće. Dobivate šamar s funkcijom izdržljivosti, što vam ne olakšava da se uhvatite u koštac s drugima. 3. Nakon tutoriala, casual mod vam ne donosi nikakve nagrade, a preostaje vam samo rangiranje.