(Android/iOS) Beat Racing:Car \u0026 EDM krāpšanās kods neierobežots primogēms
Feb 11, 2022 0:06:18 GMT
Post by zlobarerides on Feb 11, 2022 0:06:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots primogēms ▞▞▞
▞▞▞ Beat Racing:Car \u0026 EDM 2022 version ▞▞▞
Es ienīstu šo spēli, jo tā aizkavējas, bet, ja es spēlēju zārku deju, tā ir normāla, bet cita dziesma mašīna nevar kustēties
Strikers 1945 Pelihalli imd
Aizkave pēc pirmā raunda, un man ir jāsāk spēle no jauna...
Man patīk dziesma
Vispirms. Ja spēlē novērtējat 5 zvaigznes, tiek atvērta viņu Google lapa, lai sniegtu atsauksmes, ja vērtējat ar 1 zvaigznīti, atsauksme neko nedara. Tāpēc es šeit vērtēju 1 zvaigznīti nevis viņu kāres pēc labiem vērtējumiem, bet gan šīs spēles viegluma dēļ. Nav nekādu izaicinājumu, esmu veicis 5 ekspertu režīmus ar maksimālo ātrumu un saņēmu visas 100% visas notis, tas nemaz nav izaicinājums, eksperts jūtas tāpat kā vienkāršajā režīmā.
Ļoti aizkavēta
Katrā spēlē nevis oriģinālā dziesma, ko kāds dziedāja. Un daudzas reklāmas pēc katras spēles👎👎👎
Šī spēle ir lieliska
Patīkami spēlēt, bet pārāk daudz reklāmu, un tas nav labi. ES neieredzu to.
Nav labas remiksa grafikas 🤮🤮🤮
Beat Racing:Car & EDM Μουσική yiq
Beat Racing:Car & EDM Μουσική yiq
Šis atjauninājums ir sūdīgs!!! Vecā spēle bija daudz smieklīgāka par šo. Lūdzu, pārtaisiet to, vīrietis, šis ir paredzēts tikai bērniem. Spēle pirms pārstrādāšanas bija labākā mūzikas spēle, ko jebkad esmu pieredzējis. Pēc šīs spēles pirmās versijas spēlēšanas tas mani apbēdina. Kāda izšķērdība...
ES mīlu šo spēli. Es šai spēlei devu 100 no 100.
Y Y
Skaties, spēle ir laba, bet ir viena problēma. Jums ir jābloķē zvērests. bērni spēlē šo, un tur beigsies teikt lamuvārdus
Tas ir patiešām jauki, bet vai varat, lūdzu, pievienot dažas BTS, Exo un Blackpink kpop dziesmas
Man nepatīk šī spēle
Šī ir slikta spēle
😙gg
Es dodu 1 zvaigznīti par tik daudzām reklāmām :/
Nedaudz neprātīga spēle, ko spēlēt aitām un radītājiem, lai ātri gūtu peļņu ar reklāmām starp katru "sacīksti"
ŠĪ DZIESMA izpostīja acis zilas omg, lūdzu, izlabojiet to
Šis man ļoti patīk
Labs auto 😍
Tu nopietni
Es nezinu, kas notika ar šo spēli, tā automātiski sasita auto, un es nevarēju pārvietot automašīnu, tāpēc man šī spēle ļoti nepatīk
Pārāk daudz reklāmu
Tā ir patiešām laba spēle, bet vai varat nepievienot tik daudz reklāmu
Uywyoyuqkdlfrsgrlaua un skaņas vannas tagad darbojas sonic Dash sonic Dash Sonic 4 Sonic Force
Es ienīstu šīs reklāmas tik ilgi, un es automātiski noklikšķiniet uz šīm reklāmām
Lieliski!!!!!
Kad es kaut kam situ, tas vibrē😭😭😭
Dziesmas nav labs audio
Es domāju, ka nav slikti, tāpēc man patīk mazliet
Tas ir ļoti slikti 🚫Spēle beigusies tikai reklāmām